Teimme eilen lounaaksi täytettyjä paprikoita. Olemme tehneet niitä jo monta kertaa, sillä tämä on yksi suosikkiohjeistani. Tässä resepti:

4 isoa (punaista) paprikaa

2 dl keittämätöntä täysjyväriisiä

200g broilerin jauhelihaa + mausteita maun mukaan (esim. 2,5tl currya ja 3tl paprikajauhetta ja 0,5tl suolaa/ 400g jauhelihaa)

100g juustoa (esim. 10% Julia kasvirasvajuusto)

Halkaise paprikat ja koverra niistä sisukset pois. Keitä riisi kypsäksi ja ruskista jauheliha + mausta. Raasta juusto ja sekoita kaikki täytteen ainekset keskenään. Täytä paprikanpuolikkaat ja asettele ne isoon uunivuokaan. Lisää pohjaalle noin 3dl vettä. Kypsennä 200 asteessa noin 35 minuuttia.t%C3%A4ytetyt_paprikat.jpg