Teimme eilen lounaaksi täytettyjä paprikoita. Olemme tehneet niitä jo monta kertaa, sillä tämä on yksi suosikkiohjeistani. Tässä resepti:
4 isoa (punaista) paprikaa
2 dl keittämätöntä täysjyväriisiä
200g broilerin jauhelihaa + mausteita maun mukaan (esim. 2,5tl currya ja 3tl paprikajauhetta ja 0,5tl suolaa/ 400g jauhelihaa)
100g juustoa (esim. 10% Julia kasvirasvajuusto)
Halkaise paprikat ja koverra niistä sisukset pois. Keitä riisi kypsäksi ja ruskista jauheliha + mausta. Raasta juusto ja sekoita kaikki täytteen ainekset keskenään. Täytä paprikanpuolikkaat ja asettele ne isoon uunivuokaan. Lisää pohjaalle noin 3dl vettä. Kypsennä 200 asteessa noin 35 minuuttia.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.