Söimme siis jo eilen lindströmin pihvejä, mutta kun oli vieraita, en saanut kuvaa saati ehdin kirjoittaa tänne reseptiä. Se on Ruokatorstain resepti aika pitkälle. Kaikilla ei varmaan ole Ruokatorstain kirjaa niin kai sen voi laittaa tänne, varsinkin kun olemme sitä muuttaneet.

Lindströminpihvit (n. 20 kpl)

400g naudan (paisti)jauhelihaa

300g (etikka)punajuuria

2 dl vettä

1tl suolaa

2tl sokeria (tai hunajaa)

1 dl korppujauhoja

1rkl oreganoa tai meiramia

1/2 tl mustapippuria

1/2-1 tl suolaa

1 sipuli

2 munaa

Raasta punajuuret. Pane raaste kattilaan ja lisää vesi, suola ja sokeri. Keitä 5-10 min, kunnes raaste vähän pehmenee. Jäähdytä.

Lisää punajuuren joukkoon korppujauhot, mausteet ja suolaa. Anna korppujauhojen turvota noin 10 minuuttia.

Lisää kaikki loput ainekset punajuuri-korppujauhoseokseen. Sekoita tasaiseksi.

Muotoile massasta pihvejä vedellä kostutetuin käsin. Paista pannulla tai uunissa 200 asteessa noin 20 minuuttia.IMG_0786.jpg