Söimme siis jo eilen lindströmin pihvejä, mutta kun oli vieraita, en saanut kuvaa saati ehdin kirjoittaa tänne reseptiä. Se on Ruokatorstain resepti aika pitkälle. Kaikilla ei varmaan ole Ruokatorstain kirjaa niin kai sen voi laittaa tänne, varsinkin kun olemme sitä muuttaneet.
Lindströminpihvit (n. 20 kpl)
400g naudan (paisti)jauhelihaa
300g (etikka)punajuuria
2 dl vettä
1tl suolaa
2tl sokeria (tai hunajaa)
1 dl korppujauhoja
1rkl oreganoa tai meiramia
1/2 tl mustapippuria
1/2-1 tl suolaa
1 sipuli
2 munaa
Raasta punajuuret. Pane raaste kattilaan ja lisää vesi, suola ja sokeri. Keitä 5-10 min, kunnes raaste vähän pehmenee. Jäähdytä.
Lisää punajuuren joukkoon korppujauhot, mausteet ja suolaa. Anna korppujauhojen turvota noin 10 minuuttia.
Lisää kaikki loput ainekset punajuuri-korppujauhoseokseen. Sekoita tasaiseksi.
Muotoile massasta pihvejä vedellä kostutetuin käsin. Paista pannulla tai uunissa 200 asteessa noin 20 minuuttia.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.